TOP

Projecten | Producten | Muziekinstrumenten

Alpha 5.0 Marimba, Adams

Voor Adams Musical Instruments heeft KesselsGranger DesignWorks het design van de Alpha Series 5 octaaf marimba gemaakt. De vormgeving is geïnspireerd door de beweging van muziek en door moderne architectuur.

Tijdens de Frankfurt Musikmesse heeft Adams met trots hun nieuwe 'Alpha Series' instrumenten gepresenteerd. Veel enthousiaste marimba en vibrafoon spelers probeerden de instrumenten en kwamen met louter positieve feedback. Een nieuwe tuning op de keyboards en een oogstrelend ontwerp in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks brengt de marimba absoluut naar het volgende niveau.

Adams Musical Instruments

Impressie


KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België