TOP

Studio | België

C-mine

C-mine staat voor creativiteit, innovatie en cross mediale kruisbestuivingen. De locatie past perfect bij de wensen van KesselsGranger DesignWorks.

De studio van KesselsGranger DesignWorks is uitgerust met de nieuwste hard- en software en een uitgebreide design bibliotheek. Traditionele ambachten zoals handgemaakte schetsen (met Faber Castell potloden, Tria markers en Conté krijt uit Parijs) op een klassiek Italiaanse tekentafel gaan hand in hand met computer ontwerpen via digitale tekentafels (Wacom Cintiq 24HD) waarbij 3D modellen zorgvuldig gemodelleerd kunnen worden in Rhino3D en Modo, waarna deze fotorealistisch gerenderd en geanimeerd kunnen worden met de krachtige rendercapaciteiten van Modo. Fysieke 3D (schaal)modellen worden geproduceerd met behulp van (rapid)prototyping en 3D printing.

KesselsGranger DesignWorks

Impressie

KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België