TOP

Projecten | Producten | Lifestyle

Bentley Pipes, E. Gubbels

In opdracht van De Koninklijke Fabriek van Tabakspijpen E. Gubbels heeft KesselsGranger DesignWorks een set “Bentley pipes” voor Bentley Pipes & Tobacco ontworpen. Het innovatief ontwerp is geïnspireerd op de Britse lifestyle van de huidige generatie.

Bentley tabakspijpen zijn ontworpen voor een ultieme rookkwaliteit en een hoge kwaliteit kan dan ook verwacht worden. Bij het vervaardigen van Bentley pijpen worden materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit gebruikt en er wordt veel aandacht besteed aan het secuur uitwerken van elk detail.

Voor kenners en liefhebbers van fijne tabak hebben Bentley tabakspijpen een absolute meerwaarde. Wij geloven dat er achter de technische precisie, die de Bentley pijp maakt tot wat hij is, een ultieme rookervaring schuilgaat.

E. Gubbels BV

Impressie


KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België