TOP

Projecten | Grafisch | Livery Design

Ebusco 1.0

In voorbereiding voor de lancering van de 1.0 volledig elektrische stadsbus op de IAA te Hannover heeft Ebusco KesselsGranger DesignWorks opdracht gegeven om een knallende livery te ontwerpen.

KesselsGranger DesignWorks heeft een grote bijdrage geleverd aan de volledige uitstraling van de bus. Onze vraag was om een ontwerp te creëren dat zowel stijlvol, ecologisch en tijdloos moest zijn. Steven en James hebben onze verwachtingen van het livery design overtroffen en zeer trots op het resultaat!

Ebusco

Impressie
KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België