TOP

Projecten | Producten | Maritiem

Grand Sturdy 30.0 AC

De nieuwe Linssen Yachts 30.0-serie is ontworpen in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks. Het ontwerp voor het jacht neemt stijlkenmerken uit de traditie van Linssen Yachts mee naar een nieuwe generatie.

Kijkend naar de afmetingen (9,70 x 3,35 m) is de 30.0 natuurlijk de kleinste in de Grand Sturdy-modellenprogramma. Kijkend naar de vaareigenschappen zoals stabiliteit en manoeuvreerbaarheid is zij allesbehalve een kleintje. De eenzame klasse van Linssen Yachts gecomprimeerd tot een jacht van bijna 10 meter – dat is de samenvatting van de 30.0. Zet u de eerste stappen in de wereld van de watersport? Of wilt u overstappen van zeiljacht naar motorjacht? Dan is de 30.0 AC voor u de perfecte instapper.

Impressie

KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België