TOP

Projecten | Producten | Maritiem

Grand Sturdy 35.0 AC

De compacte maar uiterst complete Linssen Grand Sturdy 35.0 ‘Intero’ is ontworpen in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks.

Licht en ruimte zijn de sleutelbegrippen in de Intero stijl. De gebogen driedelige raampartij met extra groot glasoppervlak is er een sprekend voorbeeld van. Die is overigens niet alleen mooi, maar ook functioneel. Door het grote oppervlak kan een maximale hoeveelheid daglicht binnenvallen, wat bijdraagt aan een prettige leefomgeving.

Uitgebalanceerde materialen
Vergeleken met de interieurs uit voorgaande modellen, is het nieuwe interieur lichter en meer contrastrijk. Dat begint al bij de vloer met een warme, diepbruine Wengé finish, gelegd in brede stroken voor een optimale dieptewerking. Okoumé hardhout met een kersen finish geeft een mooi contrast met de in leer uitgevoerde bekleding van het meubilair.

Meer ruimte, meer functionaliteit
De Grand Sturdy 35.0 is een bijzonder universele boot met een grote hoeveelheid flexibel te gebruiken bergruimte. Door de extra lengte (10,70 m) ten opzichte van de Grand Sturdy 30.0 (9,70 m) zijn diverse functies in het interieur toevoegd.

Grand Sturdy 35.0 AC. Voor 4+2 personen
Aan (berg)ruimte geen gebrek

Anders dan bij dagtochten is er bij een langer verblijf aan boord behoefte aan meer ruimte én bergruimte. Om deze behoeftes te voorzien zijn de salon en beide slaapvertrekken, zeker gezien de afmetingen van de 35.0, bijzonder ruim te noemen.

In de achterkajuit van de 35.0 AC is er een groot, nagenoeg vrijstaand bed, een ruime hangkastenpartij en een zee aan opbergruimte.

Onder het grote luik in de salonvloer bevindt zich de bergkelder, waar het mogelijk is om proviand op te bergen in boxen.

Meer informatie en details over de Grand Sturdy 35.0 AC en 35.0 Sedan: www.linssenyachts.com

Impressie