TOP

Projecten | Producten | Maritiem

Grand Sturdy 35.0 Sedan

De compacte maar uiterst complete Linssen Grand Sturdy 35.0 ‘Intero’ is ontworpen in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks.

Licht en ruimte zijn de sleutelbegrippen in de Intero stijl. De gebogen driedelige raampartij met extra groot glasoppervlak is er een sprekend voorbeeld van. Die is overigens niet alleen mooi, maar ook functioneel. Door het grote oppervlak kan een maximale hoeveelheid daglicht binnenvallen, wat bijdraagt aan een prettige leefomgeving.

Uitgebalanceerde materialen
Vergeleken met de interieurs uit voorgaande modellen, is het nieuwe interieur lichter en meer contrastrijk. Dat begint al bij de vloer met een warme, diepbruine Wengé finish, gelegd in brede stroken voor een optimale dieptewerking. Okoumé hardhout met een kersen finish geeft een mooi contrast met de in leer uitgevoerde bekleding van het meubilair.

Meer ruimte, meer functionaliteit
De Grand Sturdy 35.0 is een bijzonder universele boot met een grote hoeveelheid flexibel te gebruiken bergruimte. Door de extra lengte (10,70 m) ten opzichte van de Grand Sturdy 30.0 (9,70 m) zijn diverse functies in het interieur toevoegd.

Grand Sturdy 35.0 Sedan. Voor 2+2 personen Salon- en slaapbank
Een grote salon en een grote open kuip vormen samen de centrale leefruimte van de geheel vernieuwde Grand Sturdy 35.0 Sedan. Onder de achterkuipvloer is veel handige bergruimte gecreëerd, bijvoorbeeld voor het opbergen van fietsen.

De L-vormige salonbank is bijzonder vanwege de vele gedaantes die deze eenvoudig kan aannemen. Allereerst is het natuurlijk een comfortabele bank. Door de tafel deels weg te schuiven onder de desk aan stuurboordzijde, is het mogelijk met behulp van het Easy Sleep Convert System ook een slaapbank van te maken. Afhankelijk van de wensen en het aantal opvarenden kan een optimale interieuropstelling gecreëerd worden.

Meer informatie en details over de Grand Sturdy 35.0 AC en 35.0 Sedan: www.linssenyachts.com

Impressie