TOP

Projecten | Producten | Maritiem

Grand Sturdy 40.0 AC

Licht en ruimte, dat zijn de sleutelbegrippen in de Intero-stijl dat Linssen Yachts in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks hebben ontwikkeld. Na de Grand Sturdy 30.0 en de 35.0 is de 40.0 AC volledig vernieuwd.

Wat direct opvalt zijn de vloeiende lijnen. Een sprekend voorbeeld daarvan is de gebogen driedelige raampartij met extra groot glasoppervlak. Die is overigens niet alleen mooi, maar ook functioneel. Door het grote oppervlak kan een maximale hoeveelheid daglicht binnenvallen, wat bijdraagt aan een prettige leefomgeving. De boordlichten zijn verwerkt in de ‘flush’ geïntegreerde ‘pillar trims’.

Ook in de voor- en achterkajuit zorgen de grotere patrijspoorten voor meer licht in het interieur. Met dezelfde stijlelementen oogt het als één groot raam.

Bewuste materiaalkeuzes
Vergeleken met de interieurs van voorgaande modellen is het nieuwe interieur lichter en contrastrijker. Dat begint al bij de vloer met een warme, diepbruine Wengé-finish, gelegd in brede stroken voor een optimale dieptewerking. Okoumé-hardhout met een kersen-finish pasten Linssen altijd al toe bij de afwerking van hun interieurs. Alleen bij de Intero is bewust gekozen voor een lichtere kersentint, die mooi contrasteert met de in leer uitgevoerde bekleding van het meubilair.

Kleurcombinaties
Diverse kleurcombinaties voor de romp zijn mogelijk, bijvoorbeeld een Midnight Blue of Super Jet Black romp met Eggshell White opbouw. Op de foto’s is de eerste 40.0 AC Intero voorzien van een Olive Green romp met Sand Beige opbouw. Een fraaie kleurstijl. Wederom modern maar toch nog steeds tijdloos...

Blijvend ruimtewonder
De Grand Sturdy 40.0 is al sinds de eerste generatie (de 40.9 werd voor het eerst gepresenteerd in 2007) een waar ruimtewonder. Met de drie ruime kajuiten (AC) en daarmee zes slaapplaatsen, een ruime salon met L-bank en pantry aan stuurboord en vis-à-vis dinette aan bakboord kunt u zeer comfortabel voor langere tijd aan boord verblijven en lange tochten over de Europese water maken.

Vernieuwde achterkajuit
De ‘master cabin’ van de Grand Sturdy 40.0 AC Intero is ge-redesigned. Hierdoor is er nog iets meer ruimte ontstaan rond het bed en is er een mooie inloopkast aan bakboord naast de toilet/douche-combinatie. In de salon is de trappenpartij van en naar het achterdek vernieuwd. Deze wordt onderaan breder voor meer comfort. Samen met de verticale handreling biedt dit optimale veiligheid. De achterwand in de salon is ook aangepast. Daarnaast valt van binnen natuurlijk meteen de ramenpartij op. Zo mooi en stijlvol als deze er van de buitenkant uitzien, zo licht en ruim oogt deze van binnenuit.

Meer informatie en details over de Grand Sturdy 40.0 AC en 40.0 Sedan: www.linssenyachts.com

Impressie