TOP

Projecten | Producten | Maritiem

Grand Sturdy 40.0 Sedan

Licht en ruimte, dat zijn de sleutelbegrippen in de Intero-stijl dat Linssen Yachts in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks hebben ontwikkeld. Na de Grand Sturdy 30.0 en de 35.0 is de 40.0 AC volledig vernieuwd.

Wat direct opvalt zijn de vloeiende lijnen. Een sprekend voorbeeld daarvan is de gebogen driedelige raampartij met extra groot glasoppervlak. Die is overigens niet alleen mooi, maar ook functioneel. Door het grote oppervlak kan een maximale hoeveelheid daglicht binnenvallen, wat bijdraagt aan een prettige leefomgeving. De boordlichten zijn verwerkt in de ‘flush’ geïntegreerde ‘pillar trims’.

Ook in de voor- en achterkajuit zorgen de grotere patrijspoorten voor meer licht in het interieur. Met dezelfde stijlelementen oogt het als één groot raam.

Bewuste materiaalkeuzes
Vergeleken met de interieurs van voorgaande modellen is het nieuwe interieur lichter en contrastrijker. Dat begint al bij de vloer met een warme, diepbruine Wengé-finish, gelegd in brede stroken voor een optimale dieptewerking. Okoumé-hardhout met een kersen-finish pasten Linssen altijd al toe bij de afwerking van hun interieurs. Alleen bij de Intero is bewust gekozen voor een lichtere kersentint, die mooi contrasteert met de in leer uitgevoerde bekleding van het meubilair.

Kleurcombinaties
Diverse kleurcombinaties voor de romp zijn mogelijk, bijvoorbeeld een Midnight Blue of Super Jet Black romp met Eggshell White opbouw.

Blijvend ruimtewonder
De Grand Sturdy 40.0 is al sinds de eerste generatie (de 40.9 werd voor het eerst gepresenteerd in 2007) een waar ruimtewonder. Met de twee ruime kajuiten en daarmee vier slaapplaatsen, een ruime salon met L-bank (met Easy Sleep Convert System) en pantry aan stuurboord en vis-à-vis dinette aan bakboord kunt u zeer comfortabel voor langere tijd aan boord verblijven en lange tochten over de Europese water maken.

Slide and pop-out door
Bij de 40.0 Sedan Intero is aan bakboordzijde - naast de stuurstand - de Linssen-schuifdeur toegevoegd. Door aanpassingen in bouwwijze en design is de deur volledig geïntegreerd in de Intero-stijl. Handig vanuit de stuurstand gemakkelijk bij de kikker te kunnen om snel even een touw te leggen in sluis of haven, om daarna in alle rust het schip op zijn plek te leggen.

Meer informatie en details over de Grand Sturdy 40.0 AC en 40.0 Sedan: www.linssenyachts.com

Impressie