TOP

Projecten | Producten | Lifestyle

Meissen, Linssen Yachts Servies

Servies voor Linssen Yachts ontworpen in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks

De naam Meissen heeft geen verdere introductie nodig. De oudste porseleinfabrikant van Europa met het bekende logo met de gekruiste zwaarden is over de hele wereld bekend. Des te bijzonder is de samenwerking tussen Linssen Yachts en het in 1710 (!) opgerichte bedrijf uit de gelijknamige Saksische stad Meißen.

Linssen Yachts servies
De randopdruk voor het Linssen Yachts servies is door KesselsGranger Design Works ontworpen. Daarna hebben de specialisten van Meissen dit toegepast op een 5-delig servies op maat. Dr. Tillmann Blaschke (CEO Meissen): “Het porselein voor Linssen Yachts bestaat uit het heel bijzondere, unieke witte kaolien uit onze mijn in Meißen. Natuurlijk staan onze zwaarden ook op het servies, het merkteken van Meissen is in reliëf op het servies aangebracht. Het resultaat is heel bijzonder.”

Impressie


KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België