TOP

Projecten | Grafisch | Logo's

Linssen Yachts LIPPCON®

KesselsGranger ontwierp het logo voor het revolutionaire groene LIPPCON®-systeem (Linssen Integrated Propulsion and Power Configuration). LIPPCON® zorgt voor het energiebeheer aan boord van Linssen-jachten door middel van slim energiebeheer en een stille generator.

Het ontwerp van het logo belichaamt de kracht en controle van het systeem, en de 360-graden beweging verkregen door de boeg- en hekschroef die worden aangedreven door de generator.

KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België