TOP

Projecten | Producten | Maritiem

Multi-Mover M

In opdracht van Multi-Mover heeft KesselsGranger DesignWorks een redesign gemaakt van de elektische M mover. De nieuwe Multi-Mover M heeft een herzien frame dat degelijker en verfijnder van ontwerp is.

Met de elektrische Multi-Mover M kunt u aanhangers tot 1800 kg op een vlak oppervlak eenvoudig verplaatsen en nauwkeurig manoeuvreren. Vanwege zijn speciale banden en robuuste motor kan de Multi-Mover op zowel harde als zachte oppervlakken worden ingezet. De M mover wordt op veel plaatsen gebruikt, bijvoorbeeld het manoeuvreren van aanhangwagens van boten in de winterstalling.

Impressie

KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiƫnteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
Belgiƫ