TOP

Projecten | Producten | Maritiem

TB18

In samenwerking met Bel Engineering heeft KesselsGranger DesignWorks de TB18 Trailer Dolly voor Multi-Mover Europe ontwikkeld. De TB18 is ontwikkeld voor gebruik in jachthavens in Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Met de elektrische TB18 trekker kunt u uw boottrailer tot 1.800 kg gemakkelijk, veilig en precies over een vlak terrein verplaatsen en manoeuvreren. De TB18 vermindert arbeidsintensief en tijdrovend handwerk, waardoor u boottrailers onafhankelijker, sneller, stijlvoler en gemakkelijker kunt verplaatsen.

Dankzij de speciale banden en de robuuste aandrijving kan de TB18 zowel op harde als op zachte ondergrond worden gebruikt. De TB18 is uitgerust met een elektrische magneetrem en een continu variabele versnellingsgreep om een soepele werking te garanderen.

Impressie

KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiƫnteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
Belgiƫ