TOP

Projecten | Grafisch | Logo's

Linssen Yachts

Ter gelegenheid van hun 70-jarig jubileum introduceerde Linssen Yachts een nieuw logo en een nieuwe huisstijl ontworpen door KesselsGranger DesignWorks.

Omdat het vorige logo de afgelopen 30 jaar met succes werd gebruikt om het merk Linssen succesvol te bouwen, werd besloten een evolutie te creëren, met herkenbare elementen in een nieuwe, unieke stijl. Er is voor gekozen een symmetrisch logo te ontwerpen, geïnspireerd op de boeg van een jacht dat door water snijdt. Het resultaat is een logo dat trots en sterk is, maar ook verfijnd en elegant.

De afgelopen 70 jaar heeft Linssen Yachts de maatstaf gezet voor stalen motorjachten met een lengte van 30 tot 50 voet.

De film toont de inspiratiebronnen tijdens het ontwerpproces van KesselsGranger.

KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België