TOP

Pers | 2021

door KG onder product design

Skipper Bootshandel | Maatwerk

"Wat kunnen de dames en heren verwachten als ze zich concentreren op de Grand Sturdy 45.0 AC Intero ontworpen door het belgische ontwerpbureau KesselsGranger? Kortom een zeer goed geproportioneerd, optimaal ingedeeld en daardoor zeer ruim vrijvarend schip, dat er in de nieuwe Olive Green rompkleur in combinatie met de Sand Beige dekopbouw geweldig uitziet."

Lees meer

door KG onder product design

OVExpo | Coronaproof interieurtextiel is norm van de toekomst

"Ook aan het design is gedacht, want zelfs de allerbeste stoffen en materialen kunnen niet zonder een goed design. Daarom heeft Buvetex een exclusieve samenwerking gesloten met KesselsGranger DesignWorks, een ontwerpstudio die zijn sporen heeft verdiend in de bus- en jachtbouw en hiervoor meerdere awards in de wacht heeft gesleept. Samen met deze partner levert het bedrijf maatwerk, dat compleet voldoet aan de gewenste uitstraling van ieder project."

Lees meer

door KG onder product design

Skipper Bootshandel | De lengte

"Met haar gestroomlijnde romp in stijlvol Midnight Blue, de bovenbouw in contrastrijk Egg Shell White en de beige-bruine deck eromheen, ziet onze testboot er gewoon geweldig uit. Men zou kunnen spreken van een tijdloos elegante kleurencombinatie die nooit verveelt. De Belgische ontwerpers Steven Kessels en James Granger zijn verantwoordelijk voor de harmonieuze proporties van dit buitengewone toerjacht."

Lees meer