TOP

Projecten | Producten | Maritiem

Makeover Waterbus

Voor de volledige vloot van Waterbus heeft KesselsGranger DesignWorks de make-over verzorgd met een nieuw exterieur en aangepaste deks. De vernieuwde vloot biedt meer comfort voor ruim 2 miljoen reizigers per jaar.

Waterbus is samen met de busdiensten op de Friese Waddeneilanden eerste geworden in de landelijke OV-Klantenbarometer. Na een score van 8,1 in 2011 stijgt Waterbus in 2012 naar een 8,3 en steekt het de winnaar naar de kroon. Het landelijk gemiddelde ligt op een 7,4. Waterbus is al meerdere jaren op het podium van de bovenste drie te vinden, echter mag zich nu de beste van Nederland noemen!

Het renoveren van onze schepen en het vergroten van de betrouwbaarheid hebben bijgedragen aan dit succes.

Waterbus

Impressie

KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiƫnteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
Belgiƫ